Hur mår din mobiltelefon?

Att ha en mobiltelefon är något som dom flesta idag förväntar sig.
Banktjänster, betalningsmetoder och alla appar har gjort telefonen nödvändig för en fungerande vardag för många.

Olyckan händer så lätt, att man tappar telefonen och spräcker skärmen, då har man kanske inte säkerhetskopierat alla sina foton, kontakter och BankID.
Valet man har då är att lämna in och laga mobilskärmen så man får telefonen lagad.
Förutsättningsvis så har man en rätt vanlig modell så att reparatören har en passande skärm hemma.
Det tar en timme att byta en mobilskärm så det kan man lämna in och få det fixat under tiden man gör annat, man kan passa på att shoppa på Emporia medan telefonen är på mobilreparation Malmö.

Det behöver inte vara skärmen som gått sönder utan det kan vara något så pass vanligt att batteriet inte orkar med en hel dag längre, detta händer när man alltid laddar telefonen fullt ofta.
Man ska försöka hålla batteriet mellan 25% och 75% så mår det som allra bäst, det handlar mycket om värmen som skapas när man laddar batteriet.
Värme skadar alltså batteriet och när man pressar upp dom sista procenten till fullt så sliter detta lite på maxkapaciteten varje gång.
Byta batteri iPhone 6 så håller telefonen ett långt tag till, IOS är ständigt uppdaterat och man behöver inte vara rädd för att bankappar slutar fungera om telefonen blir gammal.

Många anser att det är en nackdel med Android när telefonerna blir äldre för då får dom inga uppdateringar längre och förlorar tillgången till banktjänster.
Apples telefoner är bra på det sättet att dom alltid uppdateras oavsett ålder så man kan använda enheterna så länge dom är hela.
Därför lönar det alltid sig att reparera en iPhone eller byta batteriet på den så att man kan behålla den även om man köper en ny.