Få naturligt längre ögonfransar och fylligare ögonbryn

Vill du få fylligare ögonfransar och ögonbryn utan att behöva gå till en salong för en ögonfransförlängning? Då kan det vara värt att spana in Xlash! Det är ett av Sveriges mest populära varumärken när det kommer till ögonfrans- och ögonbrynsserum. Till skillnad från en traditionell ögonfransförlängning arbetar Xlash produkter för att få dina naturliga fransar att växa och bli fylligare. Förutom att du kommer spara pengar får du även ett resultat som håller över tid. En fransförlängning behöver du gå och fylla på med jämna mellanrum och den dagen du väljer att sluta behöver du acceptera dina korta ögonfransar.

Oftast ser du resultat av Xlash produkter inom 28 dagar, men precis som med mycket annat varierar det från person till person. För vissa tar det längre tid medan för andra går det snabbare än förväntat. Xlash Serum hjälper dina egna fransar att naturligt växa sig längre och bli starkare. Upp till 45% längre är inte omöjligt, vilket kommer göra en stor skillnad för dig som saknar långa fransar. Produkten finns även i en större förpackning med samma formula: Xlash Pro!

Förutom deras ikoniska ögonfransserum finns det även en liknande produkt för ögonbrynen, deras Xbrow ögonbrynserum är en mycket effektiv produkt som ökar ögonbrynens tjocklek, volym och längd.Det här kommer göra att du få ett mer uttrycksfullt utseende med fylligare bryn bara efter 28 dagars användning. Produkten har genomgått kliniska testar för att säkerställa dess säkerhet och effektivitet. Det viktigaste är att använda produkten regelbundet enligt de instruktioner som medföljer.

När du efter cirka en månads tid har fått både fylligare bryn och ögonfransar kan det vara värt att komplettera med Xlash egen mascara. Deras False Lash Effect Mascara är både en estetiskt tilltalande & vårdande produkt och förstärker effekten av Xlash och Xlash Pro Serums.