Kommer du köpa veganska stövlar nästa gång?

Det finns riktigt snygga stövlar som är tillverkade av material som inte kommer från djurriket.
Veganska stövlar är något som blir mer och mer populärt och som allt fler köper.
Många kan inte tro att ett par snygga thigh high boots kan vara veganska.

Det är ett snyggt mode som har funnits länge och kommer att finnas ett bra tag till, stövlar är snyggt och framhäver benen.
Ett par over knee stövlar gör så att benen ser smalare ut och tillsammans med ett tajta jeans som är nedstoppade är det riktigt snyggt.

Dom flesta som köper Helt veganska stövlar är väldigt nöjda  med dessa för att dom är lättskötta och man blir inte fuktig om fötterna för dom läcker inte in om man skulle trampa i en djup pöl.
Det finns många varianter av stövlar som är veganska så det finns alltid något för alla, man kan välja hur högt skaft man villa, om man har fylligare vader så kan man bälja ett kortare skaft om man vill det.
Det finns även olika höga klackar, för visst är det riktigt snyggt med gummistövlar med klack. Har man en större skostorlek så kan det vara svårt att hitta en storlek som passar ibland men det finns butiker på nätet som erbjuder storlekar upp till storlek 46 som till exempel Acquo of Sweden.

Är man mån om klimatet så väljer man hållbara material och alternativ som är helt veganska och som inte innehåller animaliska produkter.
Det finns allt fler och fler alternativ på marknaden och man provar sig fram med fibrer från olika sorters växter och frukter.
Idag finns det  tillgängligt ananasläder och svampläger bland annat. Även om vissa av dessa materialen är helt nedbrytbara så är inte alla helt lika bra hållbara som PU läder så man i vissa fall som med Piñatex som är gjort av ananas brukar man stryka ett tunt lager av ett material som man utvunnit av PU för att öka hållbarheten.